|
Nikita_Gd
|
 |
« Отговор #15 -: Септември 24, 2008, 06:44:06 » |
|
Определено съм ЗА ,но хората сме различни и много хора се притесняват от донорството . Предразсъдъците са сериозна пречка особено за личностното и социално поведение в нашата страна.Защото всички сме възпитавани в някакви стереотипи и ценности .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Форум за бременност, раждане, майчинство, форум за майки и бебета
|
 |
« Отговор #15 -: Септември 24, 2008, 06:44:06 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mimi281977
|
 |
« Отговор #16 -: Октомври 06, 2008, 01:30:20 » |
|
С двете ръце съм "ЗА".
И аз 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Форум за бременност, раждане, майчинство, форум за майки и бебета
|
 |
« Отговор #16 -: Октомври 06, 2008, 01:30:20 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
asi73
Упорито мами

Рейтинг: 2
Неактивен
|
 |
« Отговор #17 -: Декември 29, 2008, 05:58:29 » |
|
Ако има генетичен проблем и той може да се предаде все пак аз щях да предпочета да имам свои деца и да се изследвам още в ранна бременост за да знам дали е здраво бебето. Това го предпочитам пред донорството,и донор какво означава да заменим таткото или да вземем яйцеклетка от друга жена?По добре да си осиновим в такъв случай.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rut
|
 |
« Отговор #18 -: Януари 12, 2009, 11:02:39 » |
|
Здравейте на всички аз станах донор без да ми се налага и искам да опиша каква е процедурата малко за мен, имам две деца безпроблемно заченати ( разликата им е голяма защото не мислехме да имаме друго дете, финансово е трудно, но разбрах че съм бременна на 3,5 месеца и решихме да родя)
съвсем случайно влязох тук и видях тема че се търси донор, писах на едно момиче и така тръгнаха нещата, тя ми записа час при нейната лекарка ( това е клиниката на д-р Щерев) след прегледа ми правиха изследвания и се оказах здрава и че мога да дам яйцеклетки на 30.05 бях на преглед и ми назначиха първите стимулации- декапептил всяка вечер на 04.06 спрях противозачатъчните ( регулон) на 06.06 бях на преглед, на следващия ден ми дойде цикъла и от 09.06 започнах и гонал стимулациите са индивидуални и зависят от това как се развиват фоликулите, през ден ми правеха изследвания заради хормоните, от 12.06 имаше и прегледи всяка сутрин до 17.06 на 17.06 вечерта ми биха прегнил и на 19.06 в 9.00 сутринта ми беше пункцията през цялата процедура се чувствах добре ( освен леко притеснение което е нормално, все пак правя нещо такова за първи път) пункцията също е рутинна, с пълна опойка се прави, след това има преглед и на обяд се прибрах в нас
ако нещо съм пропуснала питайте и ще ви отговоря
това е тема която пуснах в друг форум, ако имате въпроси ще отговоря
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Velina
Ново мами
Рейтинг: 2
Неактивен
|
 |
« Отговор #19 -: Януари 26, 2010, 04:54:16 » |
|
Поздравления Рут. Радвам се, че има хора като теб 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
КРИСИ
|
 |
« Отговор #20 -: Май 09, 2010, 06:57:11 » |
|
Разбира се ,че съм ЗА. Да имаш детенце е най-прекрасното нещо на света, бих минала през всичко необходимо, за да постигна това.
|
|
|
|
|
Активен
|
ШОКОЛАДово бонбонче..
|
|
|
|