|
Sladost
Гост
|
 |
« Отговор #75 -: Юли 30, 2009, 09:54:31 » |
|
Всякаш станах по-отговорна и ангажирана ... иначе съм си същата луда глава! С мъжо и компания все още си спазваме традицията петък вечер-дискотека. Това,че сме родители не значи че сме за изхвърляне и на нас ни се весели,в този ред на мисли да ни е жива и здрава бабата и детегледачката
Това ми хареса,много вярно...чак ми е смешно като някои започне да ми се чуди как с малко дете си обикалям дискотеките. Сега ще се усмиря малко че почва да ми пречи корема,но след това пак съм на линия.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Форум за бременност, раждане, майчинство, форум за майки и бебета
|
 |
« Отговор #75 -: Юли 30, 2009, 09:54:31 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
martidid
Опитно мами

Рейтинг: -822
Неактивен
Госпожа безгрешната ...
|
 |
« Отговор #76 -: Юли 30, 2009, 11:01:49 » |
|
О,аз и с корема обикалях дискотеките,като накрая вече по-кротко го давах ... после се чудя защо Виктор и Еми така се развихрят като чуят чалга  Даже преди да ми почнат контракциите (бях бременна с Виктор) се бяхме запътили към Биад,аз се бях барнала,вместо в Биад отидох в Тина Киркова и докторът като ме видя каза,че за пръв път виждал така гримирана и нагласена родилка,персоналът ме гледаше като паднала от Марс
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Форум за бременност, раждане, майчинство, форум за майки и бебета
|
 |
« Отговор #76 -: Юли 30, 2009, 11:01:49 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Sladost
Гост
|
 |
« Отговор #77 -: Юли 30, 2009, 11:08:53 » |
|
Викаш да не се спирам,нищо че ме гледат осъдително 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Petya1
|
 |
« Отговор #78 -: Ноември 22, 2009, 09:52:46 » |
|
Сега мисля първо за дъщеря ми после за себе си.Наложи се и да се примиря че вече няма всичко да е подредено както преди.Но промяната е към добро.
|
|
|
|
|
Активен
|
 Най-големият комплекс, обременяващ човека, е стремежът му непрекъснато да доказва на околните, че няма комплекси ! ! !
|
|
|
zhabche
Зарибено мами

Рейтинг: 11
Неактивен
|
 |
« Отговор #79 -: Февруари 05, 2010, 05:13:24 » |
|
Определено се промених, след раждането. За мен майчинството си беше като силен шамар по лицето без да съм очаквала. Очаквах с нетърпение малкото бебче и се вълнувах с всеки изминал ден, но когато се роди и се прибрахме в къщи просто разбрах,че колкото и да си мисля че съм била готова за дете, всъщност не съм. Две години в къщи с детето направо ми разбиха нервите. (Има и други фактори който спомогнаха за това). Липсва ми свободата.
|
|
|
|
|
Активен
|
Мъжете са като шоколада - толкова са сладки и винаги се лепят на задните ти части!  [/URL]
|
|
|
|
КРИСИ
|
 |
« Отговор #80 -: Май 25, 2010, 03:17:35 » |
|
Винаги съм била отговорна и подредена. Не съм се променила много, след раждането.
|
|
|
|
|
Активен
|
ШОКОЛАДово бонбонче..
|
|
|
|